101.
llet de Schloss
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet modificada en què les sals i el greix hi són en la mateixa proporció que en la llet humana. [...]
|
102.
llet de soia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Emulsió obtinguda de la soia remullada i estovada. És molt nutritiva. Convenientment modificada, pot substituir la de vaca. [...]
|
103.
llet de soia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
104.
llet de Stöltzned
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que hom obté per ebullició amb caseïnat càlcic i addició subsegüent de l'aigua evaporada. [...]
|
105.
llet de tigre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Suc resultant de la maceració del cebiche, que sovint es consumeix com a beguda energètica. [...]
|
106.
llet de tornassol
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Medi de cultiu bacterià a base de llet i tornassol, emprat especialment en gèrmens de la fermentació làctica i en Clostridium. [...]
|
107.
llet de Tzekely
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Llet que hom preparava amb llet descremada, un cop havia estat eliminada la caseïna amb àcid carbònic. [...]
|
108.
llet en pols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
109.
llet en pols
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Producte sec i higienitzat resultant de la deshidratació de la llet en cilindres rotatoris o atomització. [...]
|
110.
maionesa de llet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Maionesa que s'elabora amb llet en comptes d'ou. [...]
|