161.
pastel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
D'un color pàl·lid i suau. [...]
|
162.
cama-sec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Botànica
Bolet comestible de l'ordre de les tricolomatals, de mida petita, amb barret de color crema i cama alta i d'olor suau, que es comercialitza com a condiment. [...]
|
163.
carbonització d'un filtre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Ignició suau d'un filtre seguida d'incineració. [...]
|
164.
mussolina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Salsa de gust delicat i textura molt suau. [...]
|
165.
pastós -osa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
|
166.
formatge de Burgos
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
|
167.
formatge de tupí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
|
168.
hexà
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Química
Alcà de cadena lineal de 6 àtoms de carboni, que es presenta com un líquid volàtil incolor i d'olor suau, inflamable i té un punt d'ebullició de 69 ºC. [...]
|
169.
santnectari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
|
170.
confecció de senet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Laxant suau que conté senet i d'altres ingredients. [...]
|