Resultats de la cerca frase exacta: 330

161. mussolina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa de gust delicat i textura molt suau. [...]
162. pastós -osa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
163. formatge de Burgos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
164. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
165. hexà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Alcà de cadena lineal de 6 àtoms de carboni, que es presenta com un líquid volàtil incolor i d'olor suau, inflamable i té un punt d'ebullició de 69 ºC. [...]
166. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
167. confecció de senet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Laxant suau que conté senet i d'altres ingredients. [...]
168. murmuri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
169. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
170. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, produït amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
Pàgines  17 / 33 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>