Alteració física de la xocolata consistent en l'aparició d'una capa fina de color blanquinós a la superfície, que es produeix com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o la humitat. [...]
Planta vivaç de la família de les amaril·lidàcies, de bulb gros, fulles linears i una gran flor blanca que surt d'una espata membranosa, generalment solitària, pèndula i olorosa, amb els tèpals amplament ovats terminats bruscament en una punta verda, que apareix a l'inici de la primavera a les [...]
Aflorament produït per una recristal·lització del sucre, després que s'hagi dissolt i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència d'un excés d'humitat, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte sec i rugós. [...]
Preparar una flor per a la fecundació per mitjà del transport dels grans de pol·len des dels estams fins als pistils femenins de la mateixa flor, d'una flor de la mateixa planta o bé d'una flor d'una altra planta. [...]
Procés de preparació d'una flor per a la fecundació per mitjà del transport dels grans de pol·len des dels estams fins als pistils femenins de la mateixa flor, d'una flor de la mateixa planta o bé d'una flor d'una altra planta. [...]
Aflorament produït per una recristal·lització de la mantega de cacau, després que s'hagi fos i desplaçat des de l'interior a la superfície com a conseqüència de fluctuacions en la temperatura o d'un temps d'emmagatzematge massa llarg, que dona a la capa blanquinosa superficial un tacte suau. [...]