1.
parmesà -ana
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciķ)
Natural de Parma. Relatiu o pertanyent a Parma o als seus habitants. Formatge de pasta dura elaborat amb llet de vaca, originari de Parma. Formatge parmesà. [...]
|
2.
parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i cuita, de color groc de palla, dura i trencadissa, de gust fort i maduraciķ llarga, originari de la província italiana de Parma. [...]
|
3.
parmesā
Font
Diccionari catalā-castellā d'Enciclopčdia Catalana (4a ediciķ)
-ana adj i m i f parmesano -na. [...]
|
4.
parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
5.
ganivet de parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
Ganivet amb la fulla en forma d'ametlla i el mānec bombat, que serveix per a tallar formatges de pasta molt dura. [...]
|
6.
amanida d'espinacs amb formatge parmesā, maduixots i pinyons
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
7.
encenalls de formatge parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
8.
lasanya amb formatge parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
9.
risotto amb formatge parmesā
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|
10.
carpaccio de bou amb formatge parmesā, pinyons i caramel de vinagre de Mōdena
Font
Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica
Alimentaciķ. Gastronomia
[...]
|