Geoproducte d'enginyeria d'estructura tridimensional, permeable, fabricat mitjançant el cosit d'una o dues geoxarxes sintètiques o naturals i fibres naturals, com el coco, la palla o l'espart, o sintètiques, com el polipropilè o el niló, que es presenta en rotlles i s'utilitza per a la regeneració [...]
Coca petita, lleugera, generalment rodona, i de consistència cruixent, feta a base d'arròs, blat de moro o algun altre cereal o barreja de cereals i de vegades coberta de xocolata, coco ratllat, etc. [...]
Àcid decanoic, de fórmula CH3(CH2)COOH; de gust ranci, i un dels àcids grassos components de la llet, la mantega, l'oli de coco i d'altres vegetals. [...]
Pastís consistent en dues o tres planxes de pa de pessic fet a base de clares d'ou, farina d'ametlla i sucre de llustre, de vegades també amb avellana, coco o pistatxo barrejat, separades per capes de crema de mantega perfumada, que se serveix fred. [...]
Àcid dodecanoic, de fórmula CH3(CH2)10COOH; és un àcid gras contingut com a glicèrid en la llet, en l'esperma de balena, en diversos olis vegetals com el de coco i el de palma, i en les llavors del llorer. [...]
Grup protector que s'afegeix al nitrogen de les amines utilitzant dicarbonat de di-tert-butil en medi bàsic i es recupera amb àcids moderadament forts. [...]