Resultats de la cerca frase exacta: 10

1. fogassa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa bast de forma plana i rodona. Pastís fet de farina semblant a una coca. Fogassó. [...]
2. fogassa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de formatge. [...]
3. fogassa
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [pastís de farina] hogaza. 2 [fogassó] quesito.  [...]
4. fogassa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 pa. 2 formatge. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana  [...]
5. esmitjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dividir per la meitat. Esmitjar una fogassa. [...]
6. hallulla (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [torta cocida en el rescoldo] fogassa.  [...]
7. hogaza (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [pan tosco] fogassa. 2 [pan grande] pa de pagès m.  [...]
8. fogassó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fogassa petita de formatge tendre destinada a ser consumida al cap de poc temps de feta. [...]
9. formatge
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
1 fogassóo fogassa, peça de formatge tendre. pa de formatge, íd. formatge tendre (o novell), que fa poc que és fet i encara és bla i poc gustós. formatge vell, el que ja té moltes setmanes i ha adquirit duresa, color i sabor més forts. formatge ullat formatge serrat, el que es manté compacte i [...]
10. pa
Font Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)