41.
porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
42.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
empelt de pell de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
44.
rinopitec de cua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
45.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
46.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|
47.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
|
48.
ungla
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
urpao úrpia, ungla corbada i aguda, com les d'un felí o un ocell. esperó, unglot punxegut del gall. unglot(dels animals de peu partit: porc, etc.) peüllao peüngla(dels cavalls, ases, etc.) casc, peülla del cavall, ase, etc. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
|
49.
carpaccio de peus de porc, oli de tòfona i pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
porc
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
. marranís, porc capat, per a engreixar. marrinxa, truja destinada a la lactància (Alc.). lletigada, conjunt de lletons. 2 Fig. brut. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
|