Resultats de la cerca frase exacta: 92

21. cogombre
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
22. tònic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
de quinina, que li dona un gust amarg característic.  [...]
23. dolç -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
interrupció de la fermentació alcohòlica o per addició posterior. Un vi dolç i un vi sec. Xerès dolç. Que no és amarg, que no és àcid. Ametlles dolces. Pomes dolces. Que no és salat. L'aigua dolça dels rius, dels llacs, i l'aigua salada del mar. No [...]
24. mataparent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bolet del gènere Boletus i altres gèneres afins de l'ordre de les boletals, en general comestible, gros i carnós, que es torna blau al tall o al tacte. mataparent amarg Mataparent de cama ampla, amb reticle vermell, tubs grocs i carn amarga (Boletus calopus). mataparent d [...]
25. bolet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
es pot aprofitar: hi han sortit bolets. bolet amarg Bolet de l'ordre de les tricolomatals, de bona mida, de carn molt amarga, freqüent als boscos mediterranis (Leucopaxillus gentianeus). bolet blanc Pebràs. bolet blanc Farinera. bolet cabriter Rossinyol 2 1. bolet carner [...]
26. herba
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
tacades de vermell, amb un sol llavi, de gust molt amarg, que es fa als erms i als prats secs (Ajuga chamaepitys). herba felera Herba de la carabasseta. herba felera Herba fetgera. herba felera Herba presseguera. herba fetgera Herba de la família de les ranunculàcies, de fulles totes [...]
27. cogombre tropical
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit del cogombre tropical, allargat i verrucós, verd i amb llavors blanques quan és immadur i groc o ataronjat i amb llavors vermelles quan és madur, de gust amarg, que s'utilitza en cuina i amb finalitats terapèutiques. [...]
28. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg. [...]
29. diosmina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glucòsid amarg, de propietats diürètiques i diaforètiques. [...]
30. picradonidina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glicòsid extret de l'Adonis vernalis; de sabor amarg, té una acció anàloga a la digitalina. [...]
Pàgines  3 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>