21.
fructiturisme
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per col·lectius de pagesos que es practica amb l'objectiu de conèixer el món de la fruita dolça, així com el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on es conreen arbres fruiters. [...]
|
22.
brocolet
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
, molt apreciada en gastronomia pel seu gust dolç i suau amb notes d'espàrrec. [...]
|
23.
iuzu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Botànica
apreciats en la gastronomia oriental. [...]
|
24.
iuzu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
gastronomia oriental. [...]
|
25.
caragol de Borgonya
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Caragol de la família dels helícids molt apreciat en gastronomia, especialment a França. [...]
|
26.
caragol bover
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Caragol de terra molt apreciat en gastronomia. [...]
|
27.
ají limo
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Varietat de bitxo molt picant, pròpia de la gastronomia del Perú. [...]
|
28.
kimtxi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Plat elaborat amb col xinesa, pebrot vermell molt, alls i cebes tendres, típic de la gastronomia coreana. [...]
|
29.
xili chilhuacle
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Varietat de xili originària de la regió mexicana d'Oaxaca, de sabor afruitat, molt emprada en gastronomia. [...]
|
30.
flor de sal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Sal constituïda per cristalls fins que es recullen de la superfície de les salines, molt apreciada en gastronomia. [...]
|