Resultats de la cerca frase exacta: 1.123

61. llet metal·litzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet a la qual han estat afegides petites quantitats de coure, ferro, magnesi, etc, indicada en anèmies. [...]
62. llet modificada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet en què ha estat variada la proporció d'algun component a fi d'adaptar-la a determinades necessitats. [...]
63. llet modificada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet que ha estat tractada a fi que s'adapti a unes necessitats nutricionals determinades, destinada a usos terapèutics. [...]
64. llet pasteuritzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
65. llet pasteuritzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet que, gràcies a un tractament tèrmic controlat, és exempta de gèrmens patògens i de la majoria dels banals, sense cap modificació sensible de la seva natura i de les qualitats nutritives, bé que hom l'ha de conservar en fresc i l'ha de consumir a curt termini. [...]
66. llet preparada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
67. llet presa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet en què l'acidesa adquirida, sobretot per l'acció dels bacteris làctics que transformen la lactosa en àcid làctic, ha fet precipitar la caseïna. Això mateix passa si hom fa bullir una llet àcida. El líquid tèrbol en què neden els coàguls rep el nom de xerigot. [...]
68. llet proteínica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet modificada amb un baix contingut de glúcids i greix i una alta proporció de proteïnes. [...]
69. llet purpúria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Medi de cultiu a base de llet descremada i porpra, emprat per a estudiar la capacitat dels bacteris de provocar la producció d'àcids i la coagulació i proteòlisi de la caseïna. [...]
70. llet reconstituïda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llet descremada en esprai a la qual s'han afegit greixos animals o vegetals, vitamines i sals minerals, que s'utilitza en l'alletament artificial. [...]
Pàgines  7 / 113 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>