Resultats de la cerca frase exacta: 8

Diccionaris terminològics
1. plat cuinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Menjar preparat resultant d'una preparació culinària completa, envasat o no, que pot estar sotmès a un procediment de conservació especial (refrigeració, envasament en atmosfera protectora i refrigeració, ultracongelació, esterilització, etc.) de manera que cal reescalfar-lo abans de ser consumit, [...]
2. plat cuinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
3. pollastre de pagès cuinat a la manera de l'àvia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. mousse [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat cuinat d'origen francès fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata batuda o gelatina. [...]
5. fondue [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat cuinat d'origen suís fet amb formatge barrejat amb vi blanc, que es manté fos en un recipient en què, servit a taula sobre un fogonet, els comensals suquen bocins de pa. [...]
6. pebrot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Fruit de la pebrotera. Hom el menja fresc o cuinat, verd o vermell. Té propietats digestives i carminatives. Com a ús extern, ha estat emprat contra els dolors reumàtics. [...]
7. escalopa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tall prim de carn, per a ésser cuinat. [...]
8. lasanya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. [...]