1.
cuinat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat, especialment de llegums i de verdures. fer un mal cuinat Cometre un gros disbarat. [...]
|
2.
cuinat
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 guiso, guisado. 2 fer un mal cuinat fig hacer una faena (o una mala pasada). 3 fer un mal cuinat fig [fer un disbarat] cometer un disparate (o una locura), hacer una tontería. [...]
|
3.
plat cuinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Menjar preparat resultant d'una preparació culinària completa, envasat o no, que pot estar sotmès a un procediment de conservació especial (refrigeració, envasament en atmosfera protectora i refrigeració, ultracongelació, esterilització, etc.) de manera que cal reescalfar-lo abans de ser consumit, [...]
|
4.
plat cuinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
5.
cuinat [o cuinada]
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
guisat. Manuel Franquesa i Enciclopèdia Catalana [...]
|
6.
pollastre de pagès cuinat a la manera de l'àvia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
7.
porquejat -ada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuinat amb porc. Escudella porquejada. [...]
|
8.
cuinada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuinat . Una cuinada de faves. [...]
|
9.
guisat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjar cuinat. Menjar cuit amb suc i condiments. [...]
|
10.
morterol
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda capolada en el morter. Cuinat que es fa amb aquesta vianda. [...]
|