41.
pannacotta de coco amb coulis de cafè
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
torró
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema. Càrrec ben [...]
|
43.
carpaccio de pinya tropical amb gelat de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
44.
crema freda de curri amb gelatina de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
farcellet cruixent de xocolata blanca, coco i regalèssia
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
plàtan caramel·litzat amb gelat de coco i vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
sopa de pinya tropical amb gelat de coco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
saponificar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sabó (una substància grassa). Saponificar seu. Saponificar oli de coco. Descompondre (un èster) en àcid i alcohol per qualsevol procediment d'hidròlisi alcalina. Els greixos se saponifiquen en una solució de potassa. [...]
napalm
m. [IQ] [QU] Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic. |
50.
bòer
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu d'un poble colonitzador del sud d'Àfrica d'ascendència principalment holandesa. Relatiu o pertanyent als bòers. Galeta constituïda per capes alternes d'una pasta de coco o de xocolata, etc., i d'una pasta porosa de galeta. [...]
|