Resultats de la cerca frase exacta: 1.142

31. carn magra del coll
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coll de xai desossat, obert, aprimat i marcat amb el ganivet per a coure a la planxa o a la brasa. [...]
32. mataparent de carn groga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
33. mosca de la carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mosca de la família dels múscids (Sarcophaga carnaria), notable pel fet d'ésser vivípara; les femelles dipositen les larves en la carn en descomposició, en cadàvers i en ferides. Pot transmetre diverses malalties infeccioses. [...]
34. unitat farratgera de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Unitat farratgera emprada en l'alimentació d'animals de creixement ràpid, referent a la quantitat d'energia neta obtinguda a partir d'un quilo de farina d'ordi utilitzada per al manteniment i l'engreix de l'animal. [...]
35. carn entatxonada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
36. carn rostida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
38. al·lèrgia a la carn vermella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
39. carn magra de l'espatlla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
40. carn magra de la cuixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de primera corresponent a la cuixa desossada. [...]
Pàgines  4 / 115 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>