Resultats de la cerca frase exacta: 1.142

31. carn magra del coll
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Coll de xai desossat, obert, aprimat i marcat amb el ganivet per a coure a la planxa o a la brasa. [...]
32. mataparent de carn groga
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
33. mosca de la carn
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Cičncies de la salut
34. unitat farratgera de carn
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Cičncies de la salut
Unitat farratgera emprada en l'alimentaciķ d'animals de creixement rāpid, referent a la quantitat d'energia neta obtinguda a partir d'un quilo de farina d'ordi utilitzada per al manteniment i l'engreix de l'animal. [...]
35. carn entatxonada
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
36. carn rostida
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
37. sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
 [...]
38. alˇlčrgia a la carn vermella
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Cičncies de la salut
 [...]
39. carn magra de l'espatlla
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Peįa de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
40. carn magra de la cuixa
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Peįa de carn de porcí de primera corresponent a la cuixa desossada. [...]
Pāgines  4 / 115 
<< Anterior  Pāgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>