161.
fetge d'ànec a la brasa amb poma caramel·litzada i coulis de gerds
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
162.
lòbul
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen [...]
|
163.
coca d'escalivada cruixent amb fetge d'ànec semicuit i amanida amb vinagreta de tòfona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
164.
suprema de fetge d'ànec a la planxa amb pomes saltades i oli de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
165.
cec cega
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge. [...]
|
166.
fetge d'ànec semicuit amb torrada de pa de blat de moro i melmelada de figues
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
167.
filet de vedella a la brasa amb fetge d'ànec i reducció de vinagre de xerès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
168.
trinxat de peus de porc i fetge d'ànec amb xips de carxofes amb pebre negre
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
169.
oca
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
, el fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels [...]
|
170.
oli
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
oli
|