61.
emmelar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Untar amb mel, endolcir amb mel. Emmelar una llesca de pa. Li havia emmelat la infusió de camamilla. Paraules que li emmelaven l'ànima. [...]
|
62.
brescam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bresca sense mel. [...]
|
63.
electuari
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Preparació farmacèutica feta amb pólvores, polpes, etc., barrejades amb mel, xarop o un altre component, formant una massa pastosa. [...]
|
64.
arengades amb vinagreta de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
65.
bacallà amb allioli de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
66.
bacallà amb sobrassada i mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
67.
confit d'ànec amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
68.
costella de porc amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
69.
crep de taronja amb mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
70.
endívies amb vinagreta de mel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|