Resultats de la cerca frase exacta: 1.153

101. raviolis de carn amb verdures
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. tortel·linis amb carn i verdures
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. vol-au-vent de fruita i carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. escalopa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall prim de carn, de peix, guisat. escalopa milanesa Tall de carn arrebossada amb ou i pa ratllat. [...]
105. salaó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de salar peix, carn; l'efecte. Fer salaó. Peix o carn salats. Indústria, botiga, transport de salaó. [...]
106. frèjol -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Magre, prim, escàs, de roba, de carn, etc. [...]
107. aferfur de moresc amb brou de salaó de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Moresc picat i cuit al vapor amb brou de salaó de carn. [...]
108. carnalment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
109. escaldum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
110. rubiol 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
Pàgines  11 / 116 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>