101.
raviolis de carn amb verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
102.
tortel·linis amb carn i verdures
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
103.
vol-au-vent de fruita i carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
104.
escalopa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall prim de carn, de peix, guisat. escalopa milanesa Tall de carn arrebossada amb ou i pa ratllat. [...]
|
105.
salaó
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de salar peix, carn; l'efecte. Fer salaó. Peix o carn salats. Indústria, botiga, transport de salaó. [...]
|
106.
frèjol -a
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Magre, prim, escàs, de roba, de carn, etc. [...]
|
107.
aferfur de moresc amb brou de salaó de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Moresc picat i cuit al vapor amb brou de salaó de carn. [...]
|
108.
carnalment
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Segons la carn, d'una manera carnal. Viure, pecar, carnalment. Conèixer carnalment. [...]
|
109.
escaldum
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat de carn, habitualment d'aviram, amb patates, sofregit i una salsa. [...]
|
110.
rubiol 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Panada farcida de brossat, confitura o carn, que es menja per Pasqua. [...]
|