Resultats de la cerca frase exacta: 21

Diccionaris terminològics
1. amargant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Nom que reben alguns medicaments, preparats i begudes que són tònics i aperitius. [...]
2. sentxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Te verd japonès que es produeix enrotllant i assecant fulles senceres, que produeix una infusió amb un contingut de teïna elevat i amb un gust amargant i aspre, amb notes fresques, perfumades i un punt de dolçor. [...]
3. tomàquet d'arbre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit de la tomaquera d'arbre, de forma rodona, amb la pell amargant de color entre groc i vermell, polpa groguenca i gelatinosa i llavors de color morat, que es consumeix com a fruita i en guarnicions. [...]
4. matxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Te verd japonès en pols que s'obté de les fulles, netes del pecíol i la nervadura, de plantes cultivades temporalment a l'ombra, que produeix una infusió molt refrescant, amb un contingut de teïna elevat i amb un gust intens, lleugerament amargant però amb un punt de dolçor, que se sol prendre en [...]
5. hiperpícric -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Molt amargant. [...]
6. picrina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància amargant de la digital. [...]
7. santònic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Planta subarbustiva de la família de les compostes, olorosa i amargant, pròpia de l'Àsia occidental, de les flors no obertes de la qual és extreta la santonina. [...]
8. bilis
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Secreció líquida, clara, groguenca i amargant, produïda pel fetge, que es concentra en la vesícula biliar, s'allibera al duodè i té un paper essencial en l'absorció dels greixos. [...]
9. mesc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Secreció olorosa de sabor amargant, produïda pels fol·licles prepucials del mesquer. És constituït per substàncies odoríferes, muscona, colesterol, greixos, ceres i albúmines. És emprat en medicina com a antiespasmòdic i també en perfumeria. [...]
10. xocolata amarga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 3 
Pàgina  1  2  3  Següent >>