31.
unitat farratgera de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Unitat farratgera emprada en l'alimentació d'animals de creixement ràpid, referent a la quantitat d'energia neta obtinguda a partir d'un quilo de farina d'ordi utilitzada per al manteniment i l'engreix de l'animal. [...]
|
32.
carn entatxonada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
33.
carn rostida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
34.
sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
35.
al·lèrgia a la carn vermella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
36.
carn magra de l'espatlla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
|
37.
carn magra de la cuixa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de primera corresponent a la cuixa desossada. [...]
|
38.
tagín de salaó de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
39.
broqueta de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
40.
broquetes de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|