Resultats de la cerca frase exacta: 1.003

71. tonell de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
72. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
73. pa torrat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
74. pa d'oli farcit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa pla cuit sobre una planxa amb poc oli, que generalment té dues capes, per la qual cosa pot anar farcit o no. [...]
75. pa de terra enguixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
76. pa de terra enguixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
77. pa de terra precultivat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
78. pa farcit de greix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa farcit amb ceba tendra, tomàquet, herbes aromàtiques, greix i espècies. [...]
79. pa indi de festa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa sense llevat, de forma circular plana, de la mida d'una mà, ben fregit en oli vegetal, que es menja calent acompanyat d'alguna salsa, com a aperitiu o àpat lleuger, en dies de festa o en celebracions especials. [...]
80. bescuitar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recoure (el pa) perquè es conservi millor. [...]
Pàgines  8 / 101 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>