Resultats de la cerca frase exacta: 755

141. amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
142. fetge d'ànec a la graella amb crema de mongetes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
143. fetge d'ànec a la sal amb melmelada de pastanaga
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
144. fetge d'ànec amb poma caramel·litzada i reducció de porto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
145. filet de bou farcit de fetge d'ànec i figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
146. múrgoles amb crema i fetge d'ànec a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
147. terrina de fetge d'ànec amb figues i enciams variats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
148. alanina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aminoàcid proteic no essencial amb cadena lateral de caràcter alifàtic, que participa en el transport d'amoníac del múscul al fetge. [...]
149. glicogen -ògena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix sucre. Matèria glicògena. Polisacàrid ramificat constituït per unitats de glucosa, molt abundant en el fetge i en els músculs com a substància de reserva. [...]
150. secreció
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de secretar. La secreció de la saliva, de l'orina, de la bilis, de les llàgrimes. Cosa secretada. La bilis és una secreció del fetge. [...]
Pàgines  15 / 76 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>