Resultats de la cerca frase exacta: 18

Diccionaris terminològics  | Lleure. Turisme
1. oferta bàsica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Oferta turística que consisteix en la prestació de serveis d'allotjament, de transports i de restauració. [...]
2. oferta complementària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Oferta turística que consisteix en la prestació de serveis culturals, comercials, recreatius, esportius, etc. [...]
3. oferta turística
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Conjunt de recursos, equipaments, serveis, etc., que un lloc determinat ofereix a fi d'acollir i satisfer els turistes. [...]
4. gestió d'ingressos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Tècnica de gestió comercial destinada a obtenir la màxima rendibilitat dels ingressos mitjançant l'adequació de l'oferta de serveis i la tarifació al tipus de client i a l'afluència prevista, d'acord amb les dades obtingudes de l'anàlisi de la demanda i del comportament del consumidor al llarg del [...]
5. turisme gastronòmic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Turisme la principal motivació del qual és conèixer la cultura i l'oferta gastronòmica d'una zona determinada. [...]
6. equipament hoteler
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Conjunt d'establiments hotelers d'una destinació turística. [...]
7. ecohotel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Hotel que basa l'oferta turística en el respecte al medi ambient, la sostenibilitat i l'ús de productes ecològics. [...]
8. centre de promoció turística
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Oficina en què es donen a conèixer, es promouen i es comercialitzen l'oferta i els serveis d'una destinació turística determinada. [...]
9. oficina de turisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Oficina, generalment de titularitat pública, destinada a proporcionar informació i assessorament als viatgers sobre el conjunt de l'oferta turística d'un indret. [...]
10. director d'aliments i begudes | directora d'aliments i begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta de restauració. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>