31.
catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
32.
empelt de pell de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
33.
rinopitec de cua de porc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
34.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
35.
porc esqueixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
|
36.
bus a peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Transports
Sistema de transport escolar d'infants consistent en una fila de nens a peu conduïda per un o més adults, que els van recollint o deixant en diversos punts d'un itinerari establert que enllaça amb l'escola, seguint un horari fixat. [...]
|
37.
porc marí
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Peix de la família dels esquàlids, que pot atènyer 2 m de llargada, amb el cos de secció triangular, les dues aletes dorsals amb una espina molt forta inserida a la part central i projectada cap endavant, i el ventre flàccid. [...]
|
38.
carpaccio de peus de porc, oli de tòfona i pinyons
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
39.
canvi de peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Canvi de l'ordre seguit per les extremitats posteriors d'un cavall en iniciar una gambada. [...]
|
40.
cilindre de peu
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|