FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja confitada, especialment en sal i vinagre. Avui mengem confitat. Carn, especialment conjunt de llom, costelles i embotits deporc, conservada dins olles amb oli o greix. Confitat d'ànec. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Obrir de dalt a baix (un porc). Obrir de dalt a baix (qualsevol animal). Hi hagué una mortaldat esgarrifosa: alguns enemics havien estat esbaconats pels carrers de la ciutat vençuda. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a Ibèria o als ibers. Civilització ibèrica. D'una raça criada a l'aire lliure i alimentada a base de glans, caracteritzada per produir una carn de qualitat, amb menys múscul i més greix, s'aplica a un porc. És recomanable fer aquesta recepta [...]