FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tall de carn de bou o de vedella per a fer a la graella, a la planxa o bé fregit. bistec rus Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. bistec tàrtar Carn picada de bou o de [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Herba de la família de les umbel·líferes, metzinosa, semblant al julivert pel fullatge, però de flors blanques i amb bractèoles reflexes a les umbel·les, que es fa en herbassars ruderals de muntanya (Aethusa cynapium). [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Oscil·lació d'un cos que branda. Oscil·lació transversal d'una nau. Plat preparat amb bacallà esmicolat, posat prèviament en remull amb alls, que es lliga amb oli d'oliva, llet i julivert fins a aconseguir la consistència d'un puré. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
províncies. En heràld., adorn en forma de fulla, generalment d'api, d'acant o de julivert, posat sobre el cercle d'una corona. Eina de metall que porta gravat en relleu un ornament, emprat per a decorar les cobertes dels llibres enquadernats en pell. Flòscul. [...]