Resultats de la cerca frase exacta: 21

11. al·lèrgia a l'oli de cacauet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
12. clofolla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcall de certs fruits. Clofolles d'avellana, de cacauet, de pinyó, de blat. Closca de l'ou.  [...]
13. mantega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Substància greixosa, sòlida i homogènia, d'un groc clar, que s'extreu de la llet o de la nata, per agitació. Una bola de mantega. Menjar pa amb mantega. Substància alimentosa semblant, per la seva consistència, a la mantega. Mantega de cacau, de palma, de cacauet, de [...]
14. provolone amb verdures i bonítol fresc amb pedro ximenes i crema de cacauet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
15. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del [...]
16. cacahué (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 bot i agr [Arachis hypogaea] cacauet. 2 [fruto] cacauet.  [...]
17. maní (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m bot [cacahuete] cacauet.  [...]
18. araquina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
19. tangyuan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sopa elaborada fent bullir unes boletes fetes de massa d'arròs glutinós, sovint farcida de sèsam, cacauet o mongeta azuki, en aigua. [...]
20. corviche [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Croqueta feta d'una pasta a base de plàtan verd, farcida d'una barreja de ceba, pebrot, all, cacauet molt i peix, i fregida. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>