Resultats de la cerca frase exacta: 47

1. malt
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malta.  [...]
2. malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Ordi germinat artificialment i assecat; conté dextrina, maltosa, una petita quantitat de glucosa i enzims amilolítics. En forma d'extret, és emprat com a digestiu i agent odorant; també és emprat en la fabricació de farines alimentàries, administrades, especialment, en malalties consumptives com a  [...]
3. malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Gra d'ordi germinat artificialment i assecat, separat del germen, que se subministra a les cries deslletades precoçment per la seva bona digestibilitat i poder diastàsic. [...]
4. malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
5. malt
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [d'ordi] malta f.  [...]
6. deficiència de MALT1
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
7. limfoma MALT
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
8. aiguardent de malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. aiguardent de malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. extret de malt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Conté dextrina i maltosa, una petita quantitat de glucosa i enzims amilolítics; és obtingut dels grans d'ordi fets germinar artificialment. És emprat com a nutritiu i en la preparació de la cervesa. [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>