1.
anisat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Licor compost d'alcohol, essència d'anís i sucre. Bolet comestible de l'ordre de les tricolomatals, de mida mitjana i barret verdós, que es caracteritza per l'olor d'anís (Clitocybe odora). [...]
|
2.
anisat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
3.
anisat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
4.
licor amoniacal anisat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Preparació d'alcohol, amoníac i essència d'anís, emprada com a expectorant en diversos processos catarrals respiratoris i com a carminatiu en dispèpsies flatulentes. [...]
|
5.
anisar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Adobar, aromatitzar, amb anís. Anisar uns bunyols. Aiguardent anisat. [...]
anisar
v. tr. [LC] [HO] Adobar, aromatitzar, amb anís. Anisar uns bunyols. Aiguardent anisat. |
6.
aiguardent
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica obtinguda per destil·lació del vi, de la sidra i d'altres líquids fermentats. Aiguardent de Valls. Aiguardent anisat. aiguardent de canya Aiguardent obtingut de la melassa fermentada del sucre de canya. [...]
|
7.
anisado
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m anisat. [...]
|
8.
anisar 1
(castellà)
Font
Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr anisar. Un licor anisado, un licor anisat. [...]
|
9.
raki
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Licor anisat típic de Turquia, elaborat a partir de raïm. [...]
|