41.
risotto de bolets amb mousse de tòfona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
sopa de fruita amb mousse de llimona
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
crema de carbassó amb mousse de formatge fresc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
44.
llamàntol i meló amb mousse de formatge fresc
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
mousse de plàtan i mascarpone caramel·litzat amb ametlles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
pastís cremós de coco i mousse de caramel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
pit de pollastre farcit de mousse de gambes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
mousse d'espàrrecs verds amb navalles, musclos i romesco
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
mousse de pebrot escalivat amb formatge de cabra gratinat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
mousse de xocolata farcida de coulis de fruites vermelles
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|