61.
aromatitzant
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Substància que, aplicada en petita quantitat, comunica una aroma a un aliment, una beguda, un cosmètic, etc., o bé millora o reforça l'aroma existent. [...]
|
62.
potable
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Que és apte per a servir de beguda. [...]
|
63.
sarsaparrella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda no alcohòlica feta a base de sarsa. [...]
|
64.
zona de begudes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Àrea d'avituallament que proporciona bidons de beguda. [...]
|
65.
hirudinosi
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Infestació per sangoneres. Pot ésser, per sangoneres aquàtiques o terrestres, només de la pell, o, per sangoneres aquàtiques ingerides accidentalment amb la beguda, de les mucoses nasal, bucal, faríngia, etc. [...]
|
66.
llimonada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Beguda feta amb els àcids fosfòric, cítric o tartàric. [...]
|
67.
llimonada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Beguda feta amb els àcids fosfòric, cítric o tartàric. [...]
|
68.
crític gastronòmic | crítica gastronòmica
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Lleure. Turisme
Persona que expressa la seva opinió, generalment a través de la publicació d'articles periodístics, sobre establiments de restauració, jutjant-ne la qualitat del menjar i la beguda, el servei i l'ambientació. [...]
|
69.
cordial
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Medicament o beguda per a estimular i vigoritzar el cor. [...]
|
70.
saboritzar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Afegir un saboritzant a un aliment o a una beguda. [...]
|