Resultats de la cerca frase exacta: 150

Diccionaris terminològics
61. aromatitzant
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Substància que, aplicada en petita quantitat, comunica una aroma a un aliment, una beguda, un cosmètic, etc., o bé millora o reforça l'aroma existent. [...]
62. potable
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
63. sarsaparrella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda no alcohòlica feta a base de sarsa. [...]
64. zona de begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Àrea d'avituallament que proporciona bidons de beguda. [...]
65. hirudinosi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Infestació per sangoneres. Pot ésser, per sangoneres aquàtiques o terrestres, només de la pell, o, per sangoneres aquàtiques ingerides accidentalment amb la beguda, de les mucoses nasal, bucal, faríngia, etc. [...]
66. llimonada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Beguda feta amb els àcids fosfòric, cítric o tartàric. [...]
67. llimonada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Beguda feta amb els àcids fosfòric, cítric o tartàric. [...]
68. crític gastronòmic | crítica gastronòmica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que expressa la seva opinió, generalment a través de la publicació d'articles periodístics, sobre establiments de restauració, jutjant-ne la qualitat del menjar i la beguda, el servei i l'ambientació. [...]
69. cordial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Medicament o beguda per a estimular i vigoritzar el cor. [...]
70. saboritzar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Afegir un saboritzant a un aliment o a una beguda. [...]
Pàgines  7 / 15 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>