Resultats de la cerca frase exacta: 113

Diccionari de la llengua catalana
1. aliment
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
és un bon aliment. La digestió dels aliments feculents. aliment dietètic Aliment dissenyat o modificat a fi de satisfer necessitats especials degudes a estats fisiològics o a certes malalties. aliment energètic Aliment que aporta energia, sobretot pel seu contingut en hidrats de [...]
2. encanyonar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Empassar-se (la saliva, un aliment). [...]
3. pàbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment, especialment en sentit figurat. Donar pàbul a la murmuració. [...]
4. uperitzar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tractar (la llet o un altre aliment) per tal d'esterilitzar-lo. [...]
5. degustar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tastar (un aliment, especialment un líquid destinat al consum), per apreciar-ne la qualitat. [...]
6. past
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menjar, aliment, pastura. Donar past a les murmuracions. Donar com a past al públic una carta privada. [...]
7. comestible
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Apte com a aliment, que pot ésser menjat. Un bolet comestible. Queviures . Un comerciant de comestibles. Una tenda de comestibles. [...]
8. péixer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fornir d'aliment o de pastura (algú o alguna bèstia). Fornir d'aliment (un ocell, un infant, una persona gran, etc.), ficant-l'hi a la boca. Últimament ha perdut molt i l'hem de péixer. Fornir (d'aliment) un infant, una persona gran, etc., ficant-l'hi a la boca. La mare li [...]
9. organolèptic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix un efecte o impressió al tacte, al gust o a l'olfacte. Les propietats organolèptiques d'un cos, d'un aliment, d'un medicament. [...]
10. sobrealimentar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Donar (a algú) un excés d'aliment. [...]
Pàgines  1 / 12 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>