21.
monterey [en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
|
22.
saint-paulin [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia, i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
|
23.
orgasme cerebral
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències socials
Conjunt de sensacions plaents que s'experimenten com a conseqüència d'una estimulació suau. [...]
|
24.
port de bras [fr]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Moviment suau i continu dels braços que permet passar-los d'una posició de braços a una altra. [...]
|
25.
cuesta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Relleu tabular lleugerament inclinat i disimètric que presenta un front rost, coincident amb un estrat dur, i un revés suau. [...]
|
26.
colby
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby (Wisconsin). [...]
|
27.
vi de cereal xinès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
|
28.
panet al vapor xinès
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s'elabora coent la pasta al vapor. [...]
|
29.
fil candlewick [candlewick: en]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Fil de tacte suau i amb poca torsió, generalment de cotó, que s'utilitza per a brodar i per a fabricar teixits d'aparença semblant a la mussolina. [...]
|
30.
cantal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i crosta grisosa, amb gust més o menys suau segons el punt de maduració, originari de la ciutat occitana de Cantal. [...]
|