61.
espipellar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Un ocell, especialment una gallina, picar amb el bec per menjar. Fer tast (d'un menjar o d'una beguda). [...]
|
62.
reconfortant
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que reconforta. Una beguda reconfortant. [...]
|
63.
sentor
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Olor o gust que comunica a un menjar, a una beguda, una substància que s'hi ha produït per una transformació química. [...]
|
64.
taronjada
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda preparada amb suc de taronja. [...]
|
65.
beure 2
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda 1 . Qui pagarà el beure? [...]
|
66.
granissat
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda refrescant mig glaçada que forma grumolls. [...]
|
67.
innocu -òcua
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no fa mal. Una beguda innòcua. [...]
|
68.
mam
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En el llenguatge infantil, aigua. Beguda alcohòlica. [...]
|
69.
quefir
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alimentosa efervescent, feta de llet fermentada. [...]
|
70.
txitxa
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda alcohòlica obtinguda del blat de moro per un procés de salivació, usada en algunes regions d'Amèrica llatina com a beguda i com a aliment. [...]
|