41.
terrina cruixent de peus de porc desossats amb ceps confitats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
42.
terrina de fetge d'ànec amb figues i enciams variats
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
43.
terrina de foie-gras d'ànec semicuit amb chutney de fruites
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
44.
terrina de foie-gras amb magret d'ànec i confitura de violetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
45.
terrina de foie-gras d'ànec trufat amb porto, codony i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
46.
terrina de formatge de cabra amb avellanes i vinagreta de taronja
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
47.
terrina de fetge d'ànec amb cebetes glacejades i reducció de porto
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
48.
terrina de foie-gras amb sal de Maldon i reducció de pedro ximenes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
49.
terrina de foie-gras i ceps amb tòfona, melmelada de flors i torradetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
50.
terrina de bacallà amb puré de patates, puré de botifarra negra i samfaina
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|