1 f. [HO] [LC] Tros de préssec o d'albercoc assecat a l'aire i al sol. 2 f. [HO] [LC] Peça llarguera i molt prima de pasta de farina fregida amb ou i llard o amb llet i oli, que se sol menjar amb sucre o amb mel, pròpia d'alguns indrets de les Balears. 3 1 f. [BOB] Bolet comestible del grup dels basidiomicets, de carpòfor en forma de petxina, gris, a vegades lilós o brunenc i amb làmines una mica decurrents, que creix normalment sobre la fusta dels pollancres (Pleurotus ostreatus). 3 2 [BOB] orellana borda Gírgola de pi b). 3 3 [BOB] orellana d'arbre [o orellana de poll, o orellana de pollancre] Orellana 3 1. 3 4 [BOB] orellana de suro a) Gírgola de cama excèntrica, feltrada o esquamosa, i barret en forma de petxina, que té restes d'un vel blanc i creix sobre alzines, sureres, roures i fajos (Pleurotus dryinus). 3 4 [BOB] orellana de suro b) Bolet de l'ordre de les poliporals, que forma flotes de barrets densament pilosos, sobre fusta morta de surera (Lentinus strigosus). 3 5 [BOB] orellana de terra Gírgola de pi a).