1 m. [BOB] [LC] Bolet del gènere Suillus, de l'ordre de les boletals, d'himeni en tubs, barret típicament viscós i carn tova, que es corca fàcilment. 2 m. [BOB] Molleric de barret brunenc, de carn blanca o groga, aromàtica, i de cama amb granulacions brunes i fines, freqüent a les pinedes mediterrànies (Suillus collinitus i S. mediterraneensis). 3 [BOB] molleric clapat Molleric de barret poc viscós, amb clapes esquamiformes, molt freqüent sota el pi roig (Suillus variegatus). 4 [BOB] molleric clar [o molleric moixí] Molleric comestible, de marge de color groc pàl·lid i granulacions de la cama vermelloses, que es fa a les pinedes (Suillus bellinii). 5 [BOB] molleric d'estepa Esteperol. 6 [BOB] molleric de bou Molleric de porus grans i decurrents (Suillus bovinus). 7 [BOB] molleric de calceta Molleric comestible, amb un vel blanc que al principi tapa els porus i després forma un anell sobre la cama (Suillus luteus). 8 [BOB] molleric de muntanya Molleric comestible, sense fibril·les al barret, que es fa a les pinedes (Suillus granulatus). 9 [BOB] molleric pebrer Bolet de l'ordre de les boletals, semblant a un petit molleric, de porus vermellosos i carn groga molt picant (Chalciporus piperatus).