51.
gelat de torró
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
52.
gelat de vainilla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
53.
gelat de violetes
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
54.
gelat de xocolata
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
55.
gotet de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
56.
tall de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
57.
terrina de gelat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
58.
cucurull
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de paper o cartó enrotllat en forma cònica. Galeta de forma cònica destinada a contenir gelat. [...]
|
59.
batut 1
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop fort, especialment el que es dona algú que cau. Batement de cor. Xàfec 1. Acord arpegiat en què les ungles toquen les cordes de la guitarra d'una manera ràpida i enèrgica. Beguda refrescant no alcohòlica feta a base de llet, fruita, gelat, etc., passats per [...]
|
60.
cornet
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Instrument de banya, de cuir, etc., que serveix per a remenar i tirar els daus. Petita làmina òssia situada a l'interior de les cavitats nasals. Cucurull ple de gelat. [...]
|