Resultats de la cerca bàsica: 155

41. cremat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part cremada d'una cosa. Beguda calenta a base de rom, cafè, pell de llimona, sucre, etc., que es flameja fins a la combustió gairebé total de l'alcohol. [...]
42. catalinoia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Card de la família de les compostes, amb les fulles i les ales de la tija amb vores blanques i les flors d'un groc de llimona, propi d'indrets mediterranis secs (Scolymus maculatus).  [...]
43. esponjat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta ensucrada esponjosa feta amb clara d'ou i suc de llimona. [...]
44. broida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mata de la família de les compostes, que fa olor de llimona, de fulles molt retallades i amb petits capítols de flors groguenques, agrupats en panícules dretes, cultivada com a planta ornamental i remeiera (Artemisia abrotanum).  [...]
45. enasprir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer tornar aspre. Esdevenir aspre. El marbre s'enaspreix amb el suc de llimona. [...]
46. granissat de taronja i llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
47. mousse de llimona i iogurt
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
48. pastís de formatge amb llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
49. pastisset de llimona i xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
50. pastisset de maracujà i llimona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  5 / 16 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>