81.
fontal
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de crosta prima i compacta, i pasta premsada i cuita, tendra, de color blanc de vori, amb alguns ulls petits, i de gust suau, d'origen italià. [...]
|
82.
recuita d'ablaniment
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
83.
focus de Fresnel
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Focus que emet un feix de llum suau i difuminat. [...]
|
84.
hiperirritabilitat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Resposta, patològicament augmentada, a un estímul suau o poc intens. [...]
|
85.
lèniceps
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Tipus especial de fòrceps, més lleuger, d'aplicació més suau. [...]
|
86.
plany
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
Crit suau i fluix del gos, mostrant dolor o pena. [...]
|
87.
gouda
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, amb la crosta recoberta de parafina de color groc, de pasta premsada i no cuita, compacta i flexible, de gust suau, originari de la ciutat holandesa de Gouda. [...]
|
88.
servei flic
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Esport
Servei executat amb un cop de canell brusc després d'haver simulat un cop suau, de manera que el volant passi amb velocitat just per sobre l'adversari, utilitzat generalment en el joc de dobles. [...]
|
89.
cànem de Bengala
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Fibra vegetal suau que s'obté de l'espècie Crotalaria juncea. [...]
|
90.
kernhem [nl]
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]
|