Resultats de la cerca frase exacta: 320

171. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric. [...]
172. tolko
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa, que sovint es presenta decorat amb altres aliments, principalment amb trossos de fruita o espècies, originari de Dinamarca. [...]
173. tomino [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge tendre fet amb llet de vaca, cabra o ovella, o una barreja, de pasta de color grogós, gust dolç i una mica picant i crosta menjable. [...]
174. bramido (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [del toro, la vaca, etc] bramul. 2 fig [del viento, del mar, etc] bram, bramul. 3 fam [grito] bram. 4 dar bramidos bramar, fer brams.  [...]
175. tembladera (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [tembleque] tremolor m [o f]. 2 ict [torpedo] vaca, tremoló m, tremolosa. 3 bot [Briza maxima] belluguet gros m. 4 amer [tremedal] fangar m.  [...]
176. camembert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i flexible de color blanc groguenc, de crosta florida de color blanc, que adquireix un gust fort quan madura. [...]
177. gorgonzola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, de crosta vermellosa i flonja, i de pasta tova i mantegosa, amb floridures de color verdós, d'olor i gust forts. [...]
178. gruyère [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, ferma i compacta, amb alguns ulls molt petits, de gust fort afruitat, originari de la comarca suïssa de Gruyère. [...]
179. bergkäse [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
180. cantal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i crosta grisosa, amb gust més o menys suau segons el punt de maduració, originari de la ciutat occitana de Cantal. [...]
Pàgines  18 / 32 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>