Resultats de la cerca frase exacta: 756

131. fetge de porc saltat amb all i julivert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
132. hepatologia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Branca de la medicina que estudia el fetge i les seves malalties. [...]
133. hepato- [o hepat-]
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot gr. hêpar hépatos, 'fetge'. Ex.: hepatocele, hepatologia, hepatàlgia. [...]
134. foie-gras
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja feta amb fetge d'oca o d'ànec engrossit d'una manera especial. [...]
135. pedregar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Caure pedra. Enguany no ha pedregat. Ja pedrega. pedregar-se el fetge Fer-s'hi pedres o càlculs. [...]
136. ressonància magnètica del fetge per a l'estudi de la càrrega de ferro
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
137. retinol
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alcohol carotenoide, el constituent més important de la vitamina A, present en l'oli de fetge de determinats peixos. [...]
138. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
139. alanina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aminoàcid proteic no essencial amb cadena lateral de caràcter alifàtic, que participa en el transport d'amoníac del múscul al fetge. [...]
140. fetge d'ànec amb poma i salsa de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  14 / 76 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>