Resultats de la cerca bàsica: 33.418

Diccionari de la llengua catalana
61. sobrassada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit de carn de porc capolada, adobada amb sal i pebre vermell, típic de les Balears. [...]
62. matancer matancera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que pren part en la matança del porc. [...]
63. furgall
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Terra somoguda furgant. Mireu quin furgall ha fet el porc. [...]
64. mortadel·la
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cuit, gros, de carn de porc i de bou capolada i barrejada amb petits daus de llard. [...]
65. cuixot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
66. bringuera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bull negre fet amb el cap i altres parts del porc. [...]
67. espinada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Columna vertebral. Li fa mal l'espinada. L'espinada del porc.  [...]
68. lacai
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Criat de lliurea que acompanya el seu amo a peu, a cavall o en el cotxe. [...]
69. gratapeus
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de rata.  [...]
70. orcaneta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de colom.  [...]
Pàgines  7 / 3.342 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>