71.
tonell de pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Arts
Tonell emprat en vaixells fet específicament per a conservar-hi pa durant els viatges llargs. [...]
|
72.
pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
73.
musaranya de Sa Pa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la vida
[...]
|
74.
pa d'oli farcit
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa pla cuit sobre una planxa amb poc oli, que generalment té dues capes, per la qual cosa pot anar farcit o no. [...]
|
75.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
76.
pa de terra enguixat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra recobert per una capa d'escaiola o guix, mitjançant una malla metàl·lica no galvanitzada, que té la funció d'augmentar-ne la consistència i en la qual es deixen forats laterals com a drenatge. [...]
|
77.
pa de terra precultivat
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
Pa de terra format per un contenidor no rígid fet preferentment de material biodegradable, que s'omple de substrat i es planta, dissenyat per a enjardinar talussos, estructures penjants, jardineres i altres estructures vegetalitzades. [...]
|
78.
pa farcit de greix
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa farcit amb ceba tendra, tomàquet, herbes aromàtiques, greix i espècies. [...]
|
79.
pa indi de festa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Pa sense llevat, de forma circular plana, de la mida d'una mà, ben fregit en oli vegetal, que es menja calent acompanyat d'alguna salsa, com a aperitiu o àpat lleuger, en dies de festa o en celebracions especials. [...]
|
80.
pa integral
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|