Resultats de la cerca frase exacta: 1.149

231. terça
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pes de carn o de peix equivalent a la tercera part de la lliura carnissera, que són 400 grams. [...]
232. vedella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vaca que no passa d'un any. Carn de vedell o de vedella. Un plat de vedella amb pèsols. [...]
233. xucrut
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Col blanca, tallada, salada i fermentada. Plat preparat amb aquesta col, patates bullides, carn de porc i altres ingredients. [...]
234. albergínies farcides de carn gratinades amb beixamel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
235. carbassons farcits de carn amb salsa Mornay
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
236. carn de porc ibèric a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
237. carn magra de porc a la caçadora
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
238. mussaca (guisat d'albergínia i carn picada)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
239. xix kebab (broqueta de carn i verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
240. carnassa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Abundància de carn. Carn i seu que hom separa del cuir en descarnar i que és aprofitada per a fabricar aiguacuit. Planta herbàcia de la família de les umbel·líferes, de fulles gruixudes i brillants i flors petites i grogues, que es fa als pedruscalls, endèmica [...]
Pàgines  24 / 115 
<< Anterior  Pàgina  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  Següent >>