71.
pernil d'enceball
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
72.
picar
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
mostassa crema. 3 provocar. 4 Agafar el menjar els ocells o els peixos. espicossar. Els pollastres espicossaven a l'era. picotejar pegar(el peix). El peix pega, pica l'ham. 5 menjar. 6 tocar(un instrument). 7 començar. 8 batre, copejar, trinxar. repicar(la pedra, les [...]
|
73.
pernil ibèric d'enceball
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
74.
pernil dolç
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
75.
pernil ibèric
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
76.
daus de pernil
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
77.
pernil canari
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
78.
pernil d'ànec
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
79.
truita de pernil
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
80.
lligar
Font
Diccionari de sinònims Franquesa d'Enciclopèdia Catalana (2a edició)
llurs extrems o caps. col·ligar, lligar plegades diferents coses. feriro enferir, lligar un ham a un braçolí, pèl de cua de cavall, etc., per mitjà d'un nus. estacar, lligar un animal a una estaca clavada a terra. vincular, lligar moralment o legalment. unir. 2 pentinar. 3 v. intr. concordar [...]
|