Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 1.145 211. bast 2 -a Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Mancat de finor, de delicadesa, de poliment. És un peix que té la carn molt basta. [...] 212. mandonguilla Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Bola de carn trinxada pastada amb pa ratllat, ous batuts i espècies. fer mandonguilles Fer burilles. [...] 213. ressecar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Assecar del tot, deixar sense gota d'humitat o de suc. La carn s'ha ressecat. [...] 214. salami Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...] 215. sobrassada Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Embotit de carn de porc capolada, adobada amb sal i pebre vermell, típic de les Balears. [...] 216. enclavadura Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Ferida causada a un animal de peu rodó per un clau que penetra fins a la carn. [...] 217. lacerar Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Estripar (especialment teixits del cos dels animals o dels vegetals). Lacerar la carn. Lacerar el cor. [...] 218. espineta 2 Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Ganyims o part prima de la carn de la tonyina salada. Aquests caragols amb espineta són molt gustosos. [...] 219. galantina Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Plat de carn de pollastre, de vedella, etc., cuita amb espècies, que se serveix fred amb una gelea. [...] 220. mortadel·la Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició) Embotit cuit, gros, de carn de porc i de bou capolada i barrejada amb petits daus de llard. [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (374) Diccionari castellà-català (51) Diccionari català-castellà (74) Fitxes de l'Optimot (6) Diccionaris terminològics (552) Diccionari de sinònims Franquesa (88) Pàgines 22 / 115 << Anterior Pàgina 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Següent >>