1.
sípia
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mol·lusc cefalòpode, de color gris verdós i dors negre, amb deu tentacles i una conquilla interna calcària i ampla coberta per la pell, que és molt apreciat com a aliment (Sepia officinalis). Escopinada. [...]
|
2.
sípia
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f zool 1 [Sepia officinalis] sepia, jibia. 2 sípia de punxa [castanyó] chopito, choquito. [...]
|
3.
sípia flamígera
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Zoologia
Sípia de mida petita, originària d'hàbitats sorrencs de l'Indopacífic, que té l'habilitat singular de caminar pel fons marí i que es caracteritza per tenir un color de patrons canviants semblant a les flames del foc, que barreja els colors rosat, groc, marró i taronja. [...]
|
4.
sípia, amanida i patates fregides
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
5.
sípia, patates fregides i amanida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
6.
arròs amb sípia, carxofes i bolets
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
7.
fideuada amb sípia, rap i llagostins
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
8.
risotto de sípia, gambes i cloïsses
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
9.
sípia arrebossada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
10.
sípia estofada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|