31.
carn magra del coll
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Coll de xai desossat, obert, aprimat i marcat amb el ganivet per a coure a la planxa o a la brasa. [...]
|
32.
mataparent de carn groga
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Agricultura. Ramaderia. Pesca
[...]
|
33.
mosca de la carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Mosca de la família dels múscids (Sarcophaga carnaria), notable pel fet d'ésser vivípara; les femelles dipositen les larves en la carn en descomposició, en cadàvers i en ferides. Pot transmetre diverses malalties infeccioses. [...]
|
34.
unitat farratgera de carn
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Unitat farratgera emprada en l'alimentació d'animals de creixement ràpid, referent a la quantitat d'energia neta obtinguda a partir d'un quilo de farina d'ordi utilitzada per al manteniment i l'engreix de l'animal. [...]
|
35.
carn entatxonada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
36.
carn rostida
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
37.
sukiyaki (carn de bou i verdures amb salsa)
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
[...]
|
38.
al·lèrgia a la carn vermella
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
[...]
|
39.
carn magra de l'espatlla
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de segona corresponent a l'espatlla desossada. [...]
|
40.
carn magra de la cuixa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Peça de carn de porcí de primera corresponent a la cuixa desossada. [...]
|